February 28, 2024
11 11 11 AM
Carane Nggawe Susu Oat
Sejarah lan Jenis’e Mrico
Keuntungan lan Kegunaan Banyu Mawar kanggo Kaendahan lan Kesehatan
Fungsi Taman Ijo ing Ruang Terbuka
Lima Taman Indah ing Universitas Brawijaya
Keuntungan lan Kegunaan Mrico
Ngerteni Daging Wedhus: Sumber Protein Nutrisi lan Keragaman Kuliner
Gotong royong Nyembelih Kewan Kurban ing Desa
Rasa, Ambune lan Manfaate Teh
Kesenengan Teh: Temokake Macem-macem Rasa lan Aroma
Latest Post
Carane Nggawe Susu Oat Sejarah lan Jenis’e Mrico Keuntungan lan Kegunaan Banyu Mawar kanggo Kaendahan lan Kesehatan Fungsi Taman Ijo ing Ruang Terbuka Lima Taman Indah ing Universitas Brawijaya Keuntungan lan Kegunaan Mrico Ngerteni Daging Wedhus: Sumber Protein Nutrisi lan Keragaman Kuliner Gotong royong Nyembelih Kewan Kurban ing Desa Rasa, Ambune lan Manfaate Teh Kesenengan Teh: Temokake Macem-macem Rasa lan Aroma

Lima Taman Indah ing Universitas Brawijaya

Universitas Brawijaya terus nindakake perbaikan ing macem-macem ruang publik ing kampus. Salah sijine yaiku taman sing ana ing macem-macem fakultas.

Fungsi taman iki kajawi minangka ruang terbuka ijo ugi saged dipundadosaken papan kumpul para mahasiswa lan ugi dados spot foto ikonik saben fakultas. Ing ngisor iki ana limang taman fakultas sing apik ing Universitas Brawijaya.

Universitas Brawijaya

Taman FIB (Fakultas Ilmu Budaya)

Taman iki dumunung ing ngarep bangunan A FIB. Taman iki ana ing sekitar lan ing mburi parkir FIB. Wit-witan sing rindang uga dadi hiasan ing sekitar taman.

Halang ingkang dipunginakaken ing sakiwa-tengenipun parkiran menika ugi gadhah fungsi minangka lenggahan, saengga para siswa saged njagong santai sinambi nikmati kaendahan alam gedung FCS.

FISIP Park (Fakultas Ilmu Sosial lan Ilmu Politik)

Kaya dene taman-taman liyane ing UB, taman FISIP ana ing ngarepe gedung fakultas, luwih tepate ing ngarepe gedung A lan B FISIP UB. Taman iki dilengkapi sawetara kolam iwak, area lungguhan, lan uga area shelter arupa jalur penghubung saka bangunan B menyang bangunan C.

Dene ing mburi taman ana fasilitas banyu ngombe gratis nggunakake sensor sing bisa ngowahi banyu mentah dadi banyu siap diombe kanthi cara modern.

FILKOM Park (Fakultas Ilmu Komputer)

Beda karo taman liyane ing UB, taman iki duwe jeneng. Taman wiyata adnyana utawa biasa disebut Edutech Garden minangka taman paling anyar ing FILKOM.

Taman Wiyata Adnyana dibangun ing Januari 2021 lan saiki bisa digunakake. Saliyane kursi sing nyaman, taman iki uga bakal dilengkapi video tron ​​utawa layar panel sing nduweni fungsi minangka media kanggo nyengkuyung pamulangan ing njaba kelas.

Taman FEB (Fakultas Ekonomi dan Bisnis)

FEB Park bubar direnovasi kanthi nambah kolam mini lan grojogan. Taman iki dadi favorit para siswa amarga lokasine sing strategis lan suasana sing nyaman.

Akeh papan lungguh lan wit-witan sing rindang ndadekake taman FEB cocok kanggo olahraga foto, diskusi, utawa mung santai. Kajaba iku, ing mburi taman uga dilengkapi kolam iwak

Taman FP (Fakultas Pertanian)

Taman FP uga cukup unik amarga konsepe beda karo taman ing fakultas liyane. Taman iki nduweni konsep dalan dalan antarane 2 bangunan FP lan area taman sing jembar saka siji mburi bangunan menyang sisih liyane.

Taman iki cocok kanggo motret olah raga amarga konsepe asri lan asri kanthi wit-witan ing sakiwa tengene dalan.